Από τις 11/7 έως και 17/7/2017 οι νέες ημερομηνίες.

Για διοργανωτικούς λόγους ακυρώνεται το αρχικό πρόγραμμα και άμεσα θα αναρτηθούν οι τελικές ημερομηνίες 11-17/7/2017 και το τελικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.  Το θετικότερο γεγονός της φετινής χρονιάς είναι oτι συνυπάρχουν και στηρίζουν την πολυετή προσπάθεια των επαγγελματιών και οι τοπικές υπηρεσίες με βασικό γνώμονα την ομαλή και τη νόμιμη διοργάνωση του REDRIVER 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε αδειοδοτηθεί στον βασικό χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, τον Ερυθροπόταμο – Αγία Μαρίνα.

Από φέτος μπαίνουν νέες βάσεις για συνεργασία των τοπικών φορέων και όχι μόνο με στόχο την επιτυχημένη εξέλιξη του θεσμού και την συνέχιση των επενδυτικών προσπαθειών των επαγγελματιών και των πολιτών για τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Η διοργάνωση στηρίζει τεχνικά όλες τις δράσεις και ξεπερνώντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την ανάπτυξη του θεσμού ανακοινώνει ότι για φέτος θα είναι ελεύθερη η είσοδο για όλες τις εκδηλώσεις. Κλείνοντας δέκα χρόνια πλέον, διοργανώνεται μια γιορτή για όλο τους πολίτες και με την συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών και φορέων.