ΜΟΤΟΓΕΦΥΡΕΣ στις Λεύκες Ερυθροποτάμου

Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 το πρωί έως τις 15.00 η διοργάνωση του REDRIVER  σε συνεργασία µε το ACTION OFF ROAD CLUB 4X4 σας προσκαλεί στις “ΜΟΤΟΓΕΦΥΡΕΣ”  στον παραποτάμιο χώρο Λεύκες Ερυθροποτάμου, Διδυμοτείχου (γέφυρα προς κόμβο για Αλεξανδρούπολη) για γνωριμία µε τον μηχανοκίνητο  αθλητισµό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 11ου Φεστιβάλ Πολιτισµού Διδυµοτείχου ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2018.

Ο υπαίθριο χώρος προσφέρεται ώστε να παρουσιαστούν οχήματα τύπου 4χ4, UNIMAC, mini buggy, τρακτερ, και eduro με σκοπό την καθιέρωση ενός Tractor Show παράλληλα του ποταμού. Φέτος η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με μουσικές επιλογές από τοπικούς  Dj’s  και  θα υπάρχει η ελληνική κλασική καντίνα για τους επισκέπτες. Επίσης μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν ελεύθερο Pic Nic  με παρέες ή οικογενειακά δίπλα στον χώρο της εκδήλωσης  με θέα τον ποταμό Ερυρθροπόταμο.

Στόχος είναι να αξιοποιηθεί ο περιβάλλοντας χώρος του ποταμού και να γίνει προσβάσιμος για τους πολίτες της περιοχής με εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε για την Ευγενική Υποστήριξη τον  Δήμο Διδυμοτείχου, το Δασαρχείο Διδυμοτείχου και τον Ερυθρό Σταυρό – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Διδυμοτείχου.