Το ΒRANDING τόπου …πιάνει τόπο.

Ξανά φέτος οι νέοι της περιοχής οργανώνουν μια δημιουργική εξόρμηση με διάφορες δράσεις για την ταυτότητα της πόλης. Οργανωμένες ομιλίες με παρουσιάσεις από ειδικούς του branding  τόπου, workshops με ενημερώσεις, φορείς του πολιτισμού με θεσμούς αλλά και οι επαγγελματίες με τα προϊόντα.

Μια συνεργασία για την ελκυστικότητα της περιοχής, αξιοποίηση των θετικών πλεονεκτημάτων της, με προτάσεις των τοπικών φορέων και πολιτών για την αισθητική των κτιρίων, του αστικού τοπίου, των μνημείων, των προωθητικών δράσεων, της οργανωμένης φιλοξενίας και της στοχευμένης ανάδειξης με στρατηγική.

Περιέχει ομιλίες, φωτογραφίες, βίντεο, διαδικτυακά αφιερώματα ή άρθρα, μικρά αφιερώματα με θέματα και πρόσωπα της περιοχής κ.α. . Σύντομα διαλείμματα για πηγαδάκια γνωριμίας και ανταλλαγής γνώσης. Ενδιαφέροντα σημεία τοπικών προϊόντων και δείγματα φιλοξενίας με τοπικές γεύσεις. όλοι δουλεύουν για το κοινό συμφέρον.

Πρωταγωνιστές οι νεανικές διαβουλεύσεις. Στηρίζουν τους επαγγελματίες για μια βραδιά προβολής. Συμμετέχουν οι τοπικοί, επιστημονικοί και πολιτιστικοί φορείς, οι επαγγελματίες και κάθε πολίτης με θετική ενέργεια.

Όλα αυτά τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!